söndag 19 september 2010

Trött

NU är jag trött idag har vi  varit i malmö och gått på gågatan det var faktiskt lite farligt med alla ljud tyckte jag. Men jag tog det lugnt och höll mig nära mamma och pappa så då gick det bra!!!

Men gud va mycket konstiga mäninskor det finns !!!! När vi gick på ett övergångsställe så börja en gammal gubbe skrika till mig att jag skulle hålla mig långt borta men Hallo jag gick redan långt borta ifrån honom iallafall.  Var tyckte han jag skulle gå ??? mitt i gatan eller ???? Knäppa gubbe tror han äger hela övergångsstället men det berätta min mamma för han att han inte gjorde ,så det sååååå!!!!!!

Men där var mycket snälla människor med och snälla hundar , som hälsa på mig !
Vi träffa christian med, han har jag ju träffat innan så det var roligt att se någon man kände igen, han är så lugn och snäll.

Valp utställning

Jag har läst att min kusin varit här inne på min sida och tittat , skoj!
Och han fråga hur min mamma hade gjort för att anmäla mig till malmö valp  hon fick oso ha hjälp för hon hitta inte heller SÅ du kan hälsa din mamma att det inte bara är hon som är dum det är min mamma med hmmm ligger nog i släkten hi hi
Man ska inte gå in på skk sida  utan på sydskånskakennelklubbens sida där kan man anmäla sig hittar hon inte så får hon gärna ringa min mamma så ska hon hjälpa så gott hon kan !

Vov VOV  roligt att ni kollar in min sida ,visst är jag duktig som kan skriva fast jag bara är några veckor gammal !!!!! Får lite kramp i tassen då och då, så då får mamma hjälpa lite :0)

PS jag har sagt till henne att ni kanske ringer så hon vet om det  mvh douglas  DS