måndag 30 augusti 2010

Hur man öppnar dörrar

Nu har jag kommit på, att när man är ute och vill komma in och dörren har stängt sig, så skäller man på den så öppnar den sig!
Smart va ? !!!!!!!!!!!!!!!

Visst är jag vacker?!!

Med dessa ögon kan man få nästan allt man vill.

Besök igår.

Ny kompis att leka med vad han heter blev jag inte riktigt klok på, han hade många namn :  timothy, timmy, titti, hmm ja men  jag vet att det  var en pojke så titti kan inte ha varit det riktiga namnet , jag kallar han timmy tycker det låter bra.
 En bild på mig och han visst är vi söta ?????

Träning!!!!!

Och inte hjälpte det att hålla mamma vaken inatt, det blev träning idag ändå ...
Men det gör inget är faktiskt väldigt roligt, och jag är sååå duktig, lär mig fort, egentligen är det ju inte så svårt heller, jag gör bara som hon säger och så blir hon jätte glad, och jag får gott godis.
Sen är det avklarat!!!

Hur man får som man vill.

Ja så har en natt till gått.  Och jag har inte varit ute och kissat inatt heller , men jag tänkte jag måste ju se om mamma fortfarande regerar  när jag ska väcka henne, så jag gjorde som jag brukar, ( 01.30)  när jag vill ut och kissa, upp med tassen ( bra att ha stor tass)  i ansiktet på henne och jaa,  men visst vakna hon , och så gav hon pappa en knuff, och sa : han vill ut och kissa, men jag skulle inte ut och kissa ,
skulle ju bara kolla om hon vakna. 
Så jag la mig och sov igen hi hi !!



Men när klockan blev 06:00,  så tyckte jag det var dags att mysa lite .
Så då testar jag igen, upp med tassen i ansiktet, och ja visst funka det igen, hon vakna och jag blinkar lite sött  med ögonen så var det klart, mamma nere hos mig och mysa på min madrass en timme, sen ville jag upp och leka så då fick dom minsann gå upp .

ps. Det funkar att få ner pappa med på madrassen, men då väcker jag mamma , så säger hon till han  bra va ?!!! ds.