söndag 27 februari 2011

band

Bernard fick ett lila ett blått o ett rött band  o vet ni vad vi bådda skulle ha fått varsin rosett med ju,  eftersom att vi vann, men det skulle mamma ha hämtat  på ett annat ställe, men det visste inte hon så får bli nästa gång istället  :-)

2 kommentarer:

  1. Grattis båda två, säger en stolt mormor. Jag längtar till den 20:e då kommer jag o tittar på er. O irren "hotade" med att kanske också komma, hon brukar prata mycke ha ha men du får försöka att koncentrera dej iallafall, kram

    SvaraRadera
  2. Stora Grattiskramar till er,visste väl att ni skulle kamma hem priser,ni e ju bara så jädrans fina.Fyfabjan vilken jädrans domare som var i ringen,han skulle diskat den elaka monstret med en gång,det hade minnsann jag gjort,sådana monster har ej på en utställning att göra.Först o främst skall de har fått lära sig att vara sociala innan man tänker på ställa ut,som sagt det e inte bara utseénde utan vad som finns innanför också.
    Ha ha ja som sagt jag har "hotat" att komma,men jag lovar ,jag ska inte prata isönder er koncentration,ha ha det tar vi efteråt.
    Kram till er alla från irrevirre

    SvaraRadera