fredag 25 februari 2011

Tack

Tack för hjälpen mamma med tiibaka- lämning av fönen o tack för mums mums  :-)

Mamma här !!

Måste  bara få säga att prinsarna var sååå duktiga idag o micke tack för all hjälp !!! o tack för lånet av badkaret   o du hade bäddat så fint till dom  nu ska vi bara lära dom gå i trappor så kan dom komma o hälsa på dig oftare !!!


OO stort TACK irene o ludde för lånet av fönen  !!!! Vi får väll köpa oss en sån en dag när vi blir rika ;-)

 Kram !!!! <3 <3

Tack

Så nu är bådde jag och bernard nybadade, såå skönt jag tror faktiskt att jag har gått ner typ 3kg eller något såå alla ni där ute  ni borde prova på o bada !!!!!
OO stort  tack till micke för lånet av badkaret !!!!!!!!!
OOO Stort tack till irene för lånet av fönen till bernard !!! Tur att vi fick blåst honom lite torr ,för han såg verkligen ut som en blött hund hahahahaha  såå kunnde han ju inte haft gått ut. han såg ut som en liten golden när han var blött ju  haha  . Själv såg jag naturligtvis lika snygg ut vilket som  hmm
Men vet ni vad ??? jag tror pappa har rätt ont i ryggen för när vi kom till micke så var där trappor o det går ju  inte vi i !!!!!!! Nä vet ni vad det er för stadshundar det där !!! Så pappa fick snällt bära oss upp o ner o  med tanke på att jag väger runt typ 62 kg o bernard runt 52 så är vi ju inte dom lättaste precis  !! :-)
Så  tur det var idag o inte om en vecka vi skulle bli badade för då tror jag inte han hade orkat lyfta oss !!!!
Nu ska vi  äta kvällsmat o gå o nanna   sov gott alla   vov vov

ps mamma har sagt att vi ska få lära os att gå i trappor hmmm  det vet i tusan det , det får jag nog tänka över ett tag  !!! ds