onsdag 23 februari 2011

Spännande spännande

Joho det blir ny bil papperna på skrivna idag men vi får snällt vänta med att se och åka i den nya bilen ett tag till för den skulle fixas lite !!!!!! Spännande för oss o mamma  !!!!

Jippi

Ja heljen har varit full bokad med massor av buss vi har varit ute o gått med isprinssesan igen :-)
o sen hitta vi en skog, som vi inte varit i innan  när vi var ute o körde i söndags , fast den var inte så stor så den hoppar vi nog över , att  köra till fler gånger men alltid trevligt att  hitta på något nytt !!!
Men vet ni vad ????? idag ska vår pappa köra o titta på en ny bil till oss Så håll tummar o tår o tassar för att den är fin för vi behöver verkligen  en ny bil !!!
Känns som att vara instoppad i en liten burk när vi åker i den vi har nu ju !!!!
Men vi o mamma får stanna hemma hmmm typiskt jag ville ju godkänna bilen för det är ju faktiskt jag som är störst o jag som ska kunna ligga bäst , men men jag får väll lita på pappa hmm fast hade  nog kännt mig säkrare om mamma med hade följt med  .
Men det är en lång bit o köra ditt så mamma blir nog tvungen att stanna hemma hos oss, annars kanske vi måse kissa inne om det tar för lång tid!!! Jag  sa att det gjorde inte oss något men mamma tyckte at det gjorde det visst !!! hon vill tydligen  inte att vi ska kissa inne hmmm
O sen får hon ju  så ont med om hon ska åka långt  , så vi får stanna hemma o mysa o sätta all tillit till pappa !!!!!
Men det ska nog gå bra   vov vov